Vođeno istraživačko učenje

Vođeno istraživačko učenje - Kuhlthau, Carol, Maniotes, Leslie, Caspari, Ann | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kuhlthau, Carol, Maniotes, Leslie, Caspari, Ann
DIMENZIJA
5,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Vođeno istraživačko učenje.pdf
ISBN
5948957016843

OPIS

Vođeno istraživačko učenje – Što je to? Vođeno istraživačko učenje jest način poučavanja i učenja koji školu pretvara u suradničku istraživačku zajednicu. Osmišljava ga i usmjerava tim za učenje koji vodi učenike prema stjecanju dubljeg razumijevanja sadržaja kurikuluma pojedinoga nastavnog predmeta i koncepata informacijske pismenosti, a istodobno razvija pismenost i socijalne vještine. Riječ je o fluidnu, fleksibilnu pristupu promjeni škola koji se usredotočuje na dubinsko učenje, a temelji se na studijama procesa traženja informacija (ISP) Carol C. Kuhlthau i konceptu trećeg prostora. Učenike se vodi kroz proces otkrivanja učenjem iz mnogih informacijskih izvora kako bismo ih pripremili za uspješno učenje i život u informacijskom dobu.

u prostorijama Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu od 16 do 19 sati. Fizički susret je uslijedio nakon što su sudionici prvo prošli online dio edukacije koja je trajala od 2.

Osmišljava ga i usmjerava tim za učenje koji vodi učenike prema stjecanju dubljeg razumijevanja sadržaja kurikuluma pojedinoga nastavnog predmeta i koncepata informacijske pismenosti, a istodobno razvija pismenost i socijalne vještine. „Vođeno istraživačko učenje" ističe osobno relevantna pitanja koja potiču učenike da uče više i stvaraju jedinstvene načine za dijeljenje naučenog. To je pristup učenju koji učenike uključuje u proces pronalaska i uporabe brojnih informacijskih izvora kako bi što bolje razumjeli konkretno područje kurikuluma. Predstaviti model vođenog istraživanja koji je osmislila Carol C.

POVEZANE KNJIGE