Majstorstvo

Majstorstvo - Leonard, George | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Leonard, George
DIMENZIJA
4,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Majstorstvo.pdf
ISBN
8825794621871

OPIS

Knjiga je pisana kao nadahnjujući vodič koji će vam pomoći da ostvarite sve odluke i postignete uspjeh na svim područjima svojeg života bez obzira na to želite li unaprijediti vlastiti profesionalni razvoj ili intimni odnos, povećati samopoštovanje ili postići unutarnji sklad. Niz praktičnih primjera iz svakidašnjeg života pridonosi atraktivnosti ove knjige za ciljanu skupinu čitatelja te za širu javnost koja nije nužno stručna ili poslovna. Djelo će biti posebno važno pojedincima koji su zainteresirani za osobni razvoj te menadžerima koji trebaju ne samo upravljati ljudima nego i pomoći u razvoju vještina osobama koje su im izravno podređene. Knjiga je vrijedan stručni teorijsko-praktični tekst. Ona je to ponajprije zato što je tiskana u mnogo izdanja u posljednjih 27 godina. Usto su je mnogobrojni međunarodni recenzenti i kritičari ocijenili kao ključan doprinos razvoju učenja i ovladavanja novim vještinama ističući da autor svojim originalnim pristupom razvija učenje do stupnja majstorstva. Oslanjajući se na filozofiju zena i vlastitu stručnost u borilačkom umijeću aikido, autor bestselera George Leonard pokazuje kako se procesom majstorstva možemo koristiti za postizanje više razine izvrsnosti i dubljeg osjećaja zadovoljstva i ispunjenosti u svakidašnjem životu. To čini tako da čitatelja postupno uvodi u sadržaj. U prvom dijelu rukopisa najprije opisuje put majstora nakon čega detaljno objašnjava pet ključeva za majstorstvo. Naposljetku, u trećem dijelu rukopisa, ponuđen je i alat za postizanje majstorstva koji čitatelju pomaže u vlastitu putovanju k majstorstvu. Slijedom ovoga u Majstorstvu ćete otkriti: – pet osnovnih ključeva – sredstva za majstorstvo – majstorstvo i energiju – kako iskoristiti vlastiti atletski potencijal – tri tipa osobnosti koji su prepreka majstorstvu- kako izbjeći zamke na putu… i više.

Pobjeđuje lijenost, ohrabruje preobrazbu ideja u akciju, majstorstvo i uspjeh. Koristan je za učenje.

Naravno, da bismo mogli djelovati, moramo imati neka znanja ili Majstorstvo sintetizuje godine istraživanja tokom kojih je Robert Grin pisao svoje velike, međunarodne bestselere 48 zakona moći i 33 strategije ratovanja i Umetnost zavođenja i pokazuje da je krajnji oblik svake moći samo majstorstvo. Majstorstvo je sila osjećaja, znanja i težnje koji skupa čine cjelinu. Polete prema nebu, spuste se na Zemlju i mijenjaju: znanjem, jezikom, rukama...

POVEZANE KNJIGE