Oksa Pollock – Srce dvaju svjetova

Oksa Pollock – Srce dvaju svjetova - Plichota, Anne | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Plichota, Anne
DIMENZIJA
12,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Oksa Pollock – Srce dvaju svjetova.pdf
ISBN
1980011877930

OPIS

Treći dio fantastičnog serijala Potresi, vulkanske erupcije, poplave . . . Zemlja se raspada! Dok je London poplavljen pobjesnjelom Temzom, Oksa i obitelj Pollock odlaze u potragu za Dverima koje će ih odvestiu Edefiju. To je jedini način da se uspostavi mir u Izvanjskome. Opasna je to misija za Oksu, Mladu Presvijetlu koja se mora udružiti s Izdajnicima, svojim smrtnim neprijateljima, koji ne prezaju ni pred čime kako bi se domogli Edefije. Nasreću, pomoć joj stiže s više strana. Pomažu joj njezina izvanredna baka Dragomira, otac Pavel koji se pretvara u Zmaja kad se razljuti te Gus i Tugdual koji se bore za njezinu naklonost, a tu su i vrijedni Domdomci i ostatak družine čudesnih stvorenja… Oksa će se na putu do edefijskih Dveri susresti s brojnim izazovima i uspjet će pronaći toliko dugo tražene Dveri, ali da bi mogla proći kroz njih mora platiti strašnu cijenu i imati dovoljno hrabrosti zakoračiti u nepoznato. Što će MladaPresvijetla pronaći jednom kad zakorači kroz Dveri u Nevidljivi svijet? Uđite s Oksom u Nevidljivi svijet i doživite najuzbudljivije putovanje ikada.

Oksa Pollock: La dernière étoile (Posljednja zvijezda) 308 stranice Meki uvez Treći dio fantastičnog serijala Anne Plichota, Cendrine Wolf - Oksa Pollock - Srce dvaju svjetova Potresi, vulkanske erupcije, poplave . .

Oksa Pollock: La dernière étoile (Posljednja zvijezda) Oksa Pollock- FAN PAGE - Croatia. Sviđa mi se: 752.

POVEZANE KNJIGE