Sumrak, prava ljubav i vi

Sumrak, prava ljubav i vi - Deacon, Louise | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Deacon, Louise
DIMENZIJA
10,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Sumrak, prava ljubav i vi.pdf
ISBN
4174651546184

OPIS

VODIČ ZA POBOLJŠANJE VAŠEGA LJUBAVNOG ŽIVOTA. SEDAM TAJNI KAKO PRONAĆI PRAVU LJUBAV I PREUZETI KONTROLU NAD SVOJOM LJUBAVNOM SUDBINOM. Otkako je roman Sumrak iz pera spisateljice Stephenie Meyer osvojio milijuneobožavateljica pričom o djevojci razapetoj između dviju naizgled savršenih ljubavi, mnoge su od nas u potrazi za svojim Edwardom ili Jacobom. Je li takva ljubav doista moguća? UPOZORENJE Ono što ćete pročitati u ovojknjizi moglo bi vas iznenaditi. Otkrit ćete neočekivane stvari o sebi, svojim vezama i Sumraku. Prijevod: Bilanda Ban O autorici: Louise Deacon ovlaštena je klinička psihologinja s 21-godišnjim iskustvom u pomaganju ljudima s njihovim osobnim problemima. Stručnjakinja je za područje veza i seksualnog zdravlja te su velik broj njezinih klijenata mladi ljudi koji se suočavaju s problemima u ljubavnom životu. Nakon što je pročitala Sumrak sagu, postalo joj je jasno zašto je osvojila tako brojnu publiku. Naime, oblikovana je tako da savršeno odgovara psihološkom ustroju suvremene žene. To je priča koja ne osvaja samo našu maštu i osjećaje, nego posjeduje i potencijal oblikovanja našeg života. Onamože snažno utjecati na naš doživljaj muškaraca i ljubavi. Stoga je i napisala ovu knjigu kako bi pomogla otkriti nam značenje koje Sumrak ima u našim životima, te da naučimo izbjeći zamke današnjih veza kako bismo pronašli pravu ljubav.

... Roditelji ga otpisali zbog žene, ona mu oprostila 105 prevara: Ljubav koja je pobeđivala sve, dok ih smrt nije rastavila 4.

Roditelji ga otpisali zbog žene, ona mu oprostila 105 prevara: Ljubav koja je pobeđivala sve, dok ih smrt nije rastavila 4. 26-01-2021.

POVEZANE KNJIGE