U stihu i rimi o davnoj davnini

U stihu i rimi o davnoj davnini Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,67 MB
NAZIV DATOTEKE
U stihu i rimi o davnoj davnini.pdf
ISBN
9665868476330

OPIS

Na knjizi je radilo više stručnih osoba iz odgoja, obrazovanja i kulture. Na prvom predstavljanju primljena je s velikim pohvalama u prvom redu kao vrlo koristan predložak pristupu djela Ivane Brlić-Mažuranić u što ranijoj dječjoj dobi.

U našem Kutku za čitanje možete pročitati i prepjev Ivanine bajke Regoč. Crteži u bojanki rađeni su prema ilustracijama Branke Lovrović iz knjige Ljiljane Ivković U stihu i rimi o davnoj davnini, prepjev Priča iz davnina Ivane Brlić - Mažuranić. CD - sa tonskim zapisom 6 prepjevanih priča Ivane Brlić Mažuranić koje govore glumci Kazališta slijepih i slabovidnih Novi život: Ružica Domić, Anita ... U STIHU I RIMI U DAVNOJ DAVNINI Ljiljana Ivković Stranica 50 Godina 2004 Tvrde korice očuvano Prilagodba Priča iz davnine Ivane Brlić Mažuranić, koje je s posebnim senzibilitetom prepjevala odgajateljica Ljiljana Ivković, bit će znatan doprinos u približavanju i doživljaju ovog iznimnog djela djeci predškolske i ranoškolske dobi. U Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin, 2.

Iako stih može biti oblikovan kao jedna potpuna rečenica, najčešće ipak to nije, pogotovo u suvremenom pjesništvu. Razlog tome je taj što bi to sputavalo pjesnike da iskažu svoje misli, osjećaje i doživljaje. II U STIHU I RIMI O DAVNOJ DAVNINI prepjev priča iz davnine I.B.Mažuranić Format: 28x22 xm Broj stranica: 51 Uvez: tvrdi Godina U ponedjeljak,18.

POVEZANE KNJIGE