Pedijatrijska kardiologija

Pedijatrijska kardiologija - Keck, Ernst W. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Keck, Ernst W.
DIMENZIJA
12,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Pedijatrijska kardiologija.pdf
ISBN
3423256189107

OPIS

Pedijatrijska kardiologija priređena je prema IV. prerađenome i proširenome njemačkom izdanju uglednog sveučilišnog udžbenika koji je preveden na nekoliko svjetskih jezika. Pisana je pregledno , au njoj se mogu naći svi potrebni podaci počevši od kliničkih simptoma do dijagnostičkih tehnika i terapije, bilo medikamentne, bilo kirurške. Ona će poslužiti svim pedijatrima i ostalim liječnicima koji se susreću s kardiološkim bolesnicima a i kardiolozima koji se bave pedijatrijskom kardiologijom. To vrijednodjelo na hrvatski jezik preveli su naši ugledni stručnjaci Ivan Malčić, Višnja Fabečić-Sabadi i Branko Marinović.

Ultrazvuk srca. Dijagnoza i liječenje aritmija.

Dijagnostika i liječenje aritmija, koronarnih bolesti, postavljanje indikacije za ugradnju trajnih električnih stimulatora srca. Usluge za profesionalce i tvrtke Odjeljenje I / Kardiologija/ Odjeljenje II / Endokrinologija i Alergoimunoreumatologija/ Odjeljenje III / Prijemna ambulanta i Gastroenterohepatologija/ Pedijatrija 2 organizovana je kroz 4.

POVEZANE KNJIGE