Hrvatsko osnovno školstvo – zakoni, pravilnici…

Hrvatsko osnovno školstvo – zakoni, pravilnici… - Puškar, Stjepan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Puškar, Stjepan
DIMENZIJA
9,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko osnovno školstvo – zakoni, pravilnici….pdf
ISBN
9914211159440

OPIS

Godine 1997. pripremio sam zbirku propisa s komentarom i objašnjenjima pod naslovom Hrvatsko osnovno školstvo. Uz autorski pročišćeni tekst Zakona o osnovnom školstvu, na jednome mjestu, u jednoj knjizi, našlo se sve što je posredno ili neposredno vezano za osnovnoškolsku djelatnost, a bilo je rasuto po mnogobrojnim Narodnim novinama u razdoblju od donošenja Zakona 1990. do 1997. godine. Knjiga je bila namijenjena prije svega ravnateljima osnovnih škola, a onda i svima onima koji su željeli nešto više znati o sustavu hrvatskoga osnovnog školstva. S obzirom na činjenicu da je knjiga došla u sve osnovne škole i da su povratne informacije o njezinoj praktičnoj vrijednosti bile vrlo povoljne, pet godina kasnije, 2002. godine, pripremio sam knjigu s naslovom 12 godina poslije … Hrvatsko osnovnoškolsko zakonodavstvo 2002.

- NN 19/21 Pravilnik o sadržaju, izgledu i načinu vođenja upisnika u djelatnosti privatne zaštite - Zakona o privatnoj zaštiti; Pravilnik o načinu vođenja očevidnika i spisa predmeta osoba pod skrbništvom, načinu popisa i opisa njihove imovine, podnošenju izvješća i polaganju računa skrbnika te sadržaju i obliku anticipiranih naredbi - Obiteljski zakon Pravilnik o bližim uslovima za osnivanje, obavljanje djelatnosti, postupku licenciranja i načinu vodjenja Registra ustanova visokog obrazovanja Sindikat hrvatskih učitelja sindikat je radnika u osnovnim školama i drugim odgojno-obrazovnim ustanovama u Republici Hrvatskoj i radnika Sindikata hrvatskih učitelja. Zakoni i pravilnici Donosimo pregled zakona, pravilnika i odluka koje se odnose na rad škole. Poveznice vode na web mjesto Agencije za odgoj i obrazovanje.

- ODBOR ZA ZAKONODAVSTVO HRVATSKOGA SABORA. 819.

POVEZANE KNJIGE