Snaga ljudskih vrlina

Snaga ljudskih vrlina - Greb, Nikola | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Greb, Nikola
DIMENZIJA
6,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Snaga ljudskih vrlina.pdf
ISBN
6654675078651

OPIS

Nikola Greb mladi je psiholog uvjeren da su upravo razvoj i jačanje vrlina odgovor na probleme koji muče suvremeno društvo poput sve većih socijalnih razlika, porasta depresije i političkih kriza. Iako nas pesimistične prognoze nerijetko obeshrabruju, zbog čega se prepuštamo potištenosti i beznađu, Greb kaže da se umjesto toga trebamo okrenuti sebi. Svatko od nas svojim svakodnevnim odlukama utječe na svoju, ali i sudbinu drugih ljudi. U svojoj prvoj knjizi hrabro i lucidno govori o vrlinama, te spretno povezuje znanstveno utvrđene činjenice s praktičnim savjetima, anegdotalne priče s introspekcijom, navodeći nas na put spoznaje i rasta. Vrline su ono prema čemu procjenjujemo karakter pojedinca, ali se u njima ogleda i karakter cjelokupnog društva te je stoga briga o vrlinama ključna za napredak pojedinca, ali i društva u cjelini.

Dostupnost je promjenjiva. SNAGA LJUDSKIH VRLINA količina.

Opis proizvoda. Autori: Nikola Greb : Opis: Nikola Greb mladi je psiholog uvjeren da su upravo razvoj i jačanje vrlina odgovor na probleme koji muče ... Snaga ljudskih vrlina.

POVEZANE KNJIGE