Muzej izgubljenih ljubavi

Muzej izgubljenih ljubavi - Barker, Gary | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barker, Gary
DIMENZIJA
10,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Muzej izgubljenih ljubavi.pdf
ISBN
2689051258898

OPIS

Kad na putu prema moru nakratko svrate u Zagreb, dvoje mladih Amerikanaca, psihoterapeutkinja Katia i sveučilišni predavač Goran, posjete Muzej prekinutih veza. Među eksponatima nailaze na pismo Goranove prve ljubavi iz izbjegličkog kampa u Bosni i shvaćaju kako ih sjena prošlosti – sve dok s njom ne svedu račune – neće pustiti na miru. Istodobno, na drugom kraju svijeta, Katijin klijent Tyler, bivši američki vojnik i povratnik iz Afganistana, smisao života pronalazi u neočekivanom očinstvu. U Muzeju izgubljenih ljubavi Gary Barker na izvrstan način kombinira svoj spisateljski talent i dugogodišnji rad borca za ljudska prava. Dirljivo i realistično, Barkerovo pisanje pogađa ravno u srce, a glavni junaci, unatoč svojim lošim startnim pozicijama, svesrdno se trude da ne završe kao samo još jedan izložak u Muzeju prekinutih veza.

Po struci psiholog, američki pisac Gary Barker, ugledni aktivist za ljudska prava, osobito na području rodne jednakosti, predstavio je svoj četvrti roman 'Muzej izgubljenih ljubavi' - i to u zagrebačkom Muzeju prekinutih veza u kojem je svojedobno i dobio inspiraciju za svoj najnoviji roman. Gary Barker: Muzej izgubljenih ljubavi. Ovaj roman nadahnut je autorovim iskustvima, znanstvenim radom te angažmanom u organizacijama koje se bore za ljudska prava, sprječavanje nasilja i rodnu jednakost.

U Caféu Muzeja prekinutih veza u Zagrebu (Ćirilometodska 2) razgovor s autorom uz prijevod s engleskog vodit će Andrija Škare. Kad na putu prema moru nakratko svrate u Zagreb, dvoje mladih Amerikanaca, psihoterapeutkinja Katia i sveučilišni predavač Goran, posjete Muzej prekinutih veza. Ovaj jedinstven i neobičan muzej s pravom je privukao puno medijske pažnje prvotno kao putujuća izložba, a zatim kao stalni muzejski postav u centru Zagreba.

POVEZANE KNJIGE