Scotland Street

Scotland Street - Young, Samantha | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Young, Samantha
DIMENZIJA
8,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Scotland Street.pdf
ISBN
6211779927664

OPIS

Shannon MacLeod oduvijek je birala pogrešne muškarce. Nakon što je doslovce pobjegla iz posljednje veze i jedva sačuvala živu glavu, odrekla je se i vlastita obitelj. A ona se odlučila odreći upravo takvih izbora koji su je doveli tu gdje jest. Iako prepuna strahova, spremna je okrenuti novi list, promijeniti grad, započeti iznova, bez ikakvih tereta prošlosti koji su je umalo povukli na dno. Sudbina ju šalje na vrata Coleu, momku kojeg je upoznala još kao školarka.

Please allow 3-6 months for our response. We do aim to respond to everyone who submits a piece of work but if you have not heard from us by then, you can assume your submission was unsuccessful. The story revolves around the comings and goings at No.

A ona se odlučila odreći upravo takvih izbora koji su je doveli tu gdje jest. Iako prepuna strahova, spremna je okrenuti novi ... Series list: 44 Scotland Street (14 Books) by Alexander McCall Smith.

POVEZANE KNJIGE