Nevidljiva ruka

Nevidljiva ruka - Zagajewski, Adam | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zagajewski, Adam
DIMENZIJA
8,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevidljiva ruka.pdf
ISBN
9938745056423

OPIS

Kao jedan od najtalentiranijih pjesnika našega doba, Adam Zagajewski je suvremeni klasik. Malo je pjesnika, kao i pisaca općenito, dosegnulo tu lucidnost misli i čistoću stilske ekonomičnosti, koje su glavna obilježja njegova pjesništva. Njegov humor, blagi skepticizam, kao i stalni osjećaj za mračne mogućnosti povijesti priskrbile su mu odanu međunarodnu publiku. Amazon.com Ne tako davno imali smo dva nevjerojatna pjesnička glasa ‒ Nerudu i Milosza. Sad imamo Adama Zagajewskog, koji strastveno progovara kako iz povijesne, tako i iz osobne perspektive, u pjesmama svedenim na čistu lirsku jasnoću. Po mišljenju jedne pjesnikinje (moje malenkosti), on je danas naš najveći i najistinskiji predstavnik, najrelevantniji, najimpresivniji, najznakovitiji pjesnik našega doba. Mary Oliver

Jedan je od najnagrađivanijih i najprevođenijih poljskih pjesnika, a piše i prozu, eseje, književnu kritiku. Živi između Pariza i Houstona. Puni tekst: hrvatski, pdf (1 MB) str.

Kao jedan od najtalentiranijih pjesnika našega doba, Adam Zagajewski je suvremeni klasik. Malo je pjesnika, kao i pisaca općenito, dosegnulo tu lucidnost misli i čistoću stilske ekonomičnosti, koje su glavna obilježja ... NEVIDLJIVA RUKA UVOD U ISTORIJU ZAVERE Original Ralph Epperson THE UNSEEN HAND An Introduction to the Conspiratorial View of History (Eleventh printing, August, 1990) Publish Press 3100 South Place Suite B Tucson, Arizona 85730 .

POVEZANE KNJIGE