Misli na mene kad ti je lijepo

Misli na mene kad ti je lijepo - Gal Štromar, Maja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gal Štromar, Maja
DIMENZIJA
4,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Misli na mene kad ti je lijepo.pdf
ISBN
2815961739813

OPIS

Mini-roman Misli na mene kad ti je lijepo predstavlja hrabro psihološko suočavanje kćeri s očevom odsutnošću tijekom čitavoga njezinog života. Junakinja, ili bolje, antijunakinja romana, u oštrim se rezovima suočava s vlastitim odrastanjem i više od svega vlastitom ženskošću, čitavog života zatomljivanom zato da bude na visini zadatka. Jer koliko god otac u djetinjim, pa i mladenačkim očima bio izmaštan lik, oslonac kakvoga je oduvijek sanjala, on doista nikad nije bio takav: uvijek drugačiji, uvijek uredan i u redu prema drugima, nikad prema svojima. Uvijek po svome, nikad za svoje. Bio je slika onoga kakvim je on mislio da ga svijet želi vidjeti, nedodirljiv, neosvojiv, sitan u svojoj veličini. Da bi se u trenutku pisanja romana preobratio u onoga kojemu treba pomoć, koji žudi za dodirom, za bliskošću i za svim onim što je svojevoljno i svjesno odmicao od sebe da se ne bi, kao kugom, zarazio osjećajima. Anita Peti-Stantić

studenog 2016. u 19.30 u knjižnici Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva 5) održat će se predstavljanje romana Misli na mene kad ti je lijepo (Misli name, ko ti je lepo) Maje Gal Štromar.O knjizi će govoriti Maja Gal Štromar, Anita Peti-Stantić, Ivana Latković i Branko Čegec. Ako neko misli na nas i nedostajemo nekoj bliskoj osobi, javiće se neočekivane emocije, najčešće osećaj praznine i usamljenosti.

Ta pera simboliziraju činjenicu da je onaj kojeg si izgubila na boljem mjestu i misli na tebe tamo gdje je. Pokušavaju ti poslati smirujuću poruku da više ne brineš o njima.

POVEZANE KNJIGE