Prešućena žrtva

Prešućena žrtva - Mitchell, Caroline | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mitchell, Caroline
DIMENZIJA
4,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Prešućena žrtva.pdf
ISBN
8039535998746

OPIS

Emma je voljena supruga, brižna majka i… nehotični ubojica. Godinama je skrivala tijelo učitelja koji ju je zaveo kao tinejdžericu. Ta bi tajna možda i ostala skrivena kada Emmin život ne bi bio tako savršen. Promaknuće njezina supruga Alexa omogućilo im je preseljenje u veći dom. Za njihovu staru kuću već su se javili zainteresirani kupci, ali ne može otići, a da ne ukloni i posljednji trag svojeg čina… Ipak, Emmin će se plan izjaloviti kada u vrtu stare kuće pronađe prazan grob. Uspaničena otkrićem, odlučila je suprugu priznati što je učinila. Uskoro će se Alex suočiti sa spoznajama o svojoj supruzi koje će zasigurno htjeti zaboraviti. Caroline Mitchell autorica je bestselera New York Timesa, USA Todaya, bivša je policijska detektivka koja se potpuno posvetila pisanju. Specijalizirala se za rad s posebno osjetljivom skupinom – žrtvama obiteljskog nasilja i seksualnog zlostavljanja, te upravo u radu s njima pronalazi inspiraciju za svoje romane. Podrijetlom je iz Irske, a danas živi u malom selu na obali Essexa sa suprugom i troje djece.

Dvije godine ... Prešućena žrtva - Caroline Mitchell Author Prešućena žrtva - Caroline Mitchell Author. U izdanju - Stilus knjiga.

Ta bi tajna možda i ostala skrivena kada Emmin život ne bi bio tako savršen. PREŠUĆENA ŽRTVA - Caroline Mitchell - PREŠUĆENA ŽRTVA - Emma je voljena supruga, brižna majka i… nehotični ubojica. Godinama je skrivala tijelo učitelja koji ju je zaveo kao tinejdžericu.

POVEZANE KNJIGE