Dnevnik jednog rašljara

Dnevnik jednog rašljara - Sorić, Toni Ante | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sorić, Toni Ante
DIMENZIJA
10,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnik jednog rašljara.pdf
ISBN
6565728118624

OPIS

Jedan od utjecaja na zdravlje pojedinca imaju određena zračenja koja mogu detektirati samo za to sposobni pojedinci a koje zovemo rašljari (rabdomanti, radiestezisti). Oni mogu detektirati geopatogena zračenja koja stvaraju podzemni vodeni tokovi te globalne geopatogene mreže (npr. čvorovi tih mreža). Malo je iskusnih i preciznih rašljara koji mogu pomoći da osobe ne bi spavale na “opasnom” mjestu ili da na takvom mjestu ne bi odrađivale višesatne smjene.

Ante Sorić proveo je u Školi za cestovni promet stoga je bilo logično da u našoj knjižnici 11. travnja predstavi svoju knjigu Dnevnik jednog rašljara - zdravstveni rizici boravka u području djelovanja geopatogenog zračenja i elektromagnetskog onečišćenja koja je nastala kao plod cijelog jednog radnog vijeka izvan ... Ante Toni Sorić - Dnevnik jednog rašljara KNJIGA.

Bison) je rod goveda (Bovinae) iz porodice šupljorožaca (Bovidae) kratkih nogu, široka čela sa snažnim i prema gore savinutim rogovima, te vrlo razvijena prednjeg dijela tijela obrasla dugom, jednoliko tamnosmeđom dlakom. Živi u krdima, mužjaci narastu do 3 ... Dnevnik jednog rašljara : zdravstveni rizici boravka u području djelovanja geopatogenog zračenja i elektromagnetskog onečišćenja / Ante Toni Sorić ; [izrada skica Marin Sorić].

POVEZANE KNJIGE