La Fontaineove basne

La Fontaineove basne - Jean de La Fontaine | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jean de La Fontaine
DIMENZIJA
11,64 MB
NAZIV DATOTEKE
La Fontaineove basne.pdf
ISBN
6523751726574

OPIS

Knjiga-kazalište s veličanstvenim ilustracijama od šarenih papira. Otkrijte u ovoj knjizi-kazalištu osam La Fontaineovih najnezaobilaznijih basna, koje su vješto uprizorile Elsa Mora i Julia Fröhlich. La Fontaineov svijet oživljen je kroz prizore koji su izravno proizašli iz klasičnog kazališta 17. stoljeća, gdje svaka životinja igra vlastitu ulogu. Čarobna knjiga koju ćete imati za sebe i dijeliti je s drugima! U knjizi se nalaze sljedeće basne: Gavran i lisica Cvrčak i mrav Zec i kornjača Gradski miš i poljski miš Žaba htjela biti krupna kao vol Vuk i pas Lav i miš Lisac i roda

Ovdje su dobile i novo ruho - očaravajuće vedre i duhovite ilustracije. Ovo će klasično književno djelo privući i velike ... LA FONTAINEOVE BASNE Dimenzije: 22,5 x 28 cm Br.stranica: 115 Izdavač: Begen Početna Tjedna preporuka LA FONTAINEOVE BASNE: Knjiga - kazališe s veličanstvenim ilustracijama od šarenih papira.

La Fontaineov svijet oživljen je kroz prizore koji su izravno proizašli iz ... La Fontaineove basne pravi su izbor budući da se one mogu promatrati na svim razinama. Korisne su za vježbe koje razvijaju učenikove analitičke, sintetičke, kreativne i stvaralačke sposobnosti, a na nastavniku je da to omogući pravilnim odabirom La Fontaineove basne te usmjeravanjem učenika na nove metodičke mogućnosti obrade. La Fontaineove basne je djelo nakladnika Znanje.

POVEZANE KNJIGE