P.S. Volim te

P.S. Volim te - Ahern, Cecelia | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ahern, Cecelia
DIMENZIJA
10,90 MB
NAZIV DATOTEKE
P.S. Volim te.pdf
ISBN
9758350464712

OPIS

Holly i Gerry imali su vrlo jednostavan plan: ostati zajedno do kraja života. Neki ljudi čekaju cijeli svoj život kako bi pronašli srodnu dušu. Holly i Gerry nisu dugo čekali. Vole se od djetinjstva, znaju sve jedno o drugome, završavaju jedno drugome rečenice. Ne odvajaju se. I nikako se ne mogu zamisliti jedno bez drugoga. No život je zamislio nešto drugo. Gerry je umro ostavivši Holly posve slomljenu, ali ostavio joj je i pisma. Po jedno pismo za svaki mjesec u godini. Svako je pismo potpisao riječima „P. S. Volim te“. Holly ih otvara i, čitajući ih, polako uspijeva stati na noge. Višemilijunski hit „P. S. Volim te“ prvijenac je irske spisateljice Cecelije Ahern koji ju je lansirao u orbitu najslavnijih i najvoljenijih suvremenih spisateljica. Cecelia je dosad napisala 18 knjiga od kojih je 15 prevedeno na hrvatski. Godine 2019. Cecelia Ahern napisala je i dugoočekivani nastavak ovog sjajnog romana – „Klub P. S. Volim te“.

13.09.2010. Odgledala sam film i on me je odusevio.Posto sam se "topila" od emocija zbog filma, drugarica me je iznenadila i za rodjendan poklonila knjigu.

S. Volim te topla je, dirljiva i inspirativna priča o ljubavi, smrti, žalovanju, opraštanju i nadi.

POVEZANE KNJIGE