Istraživač

Istraživač - Rundell, Katherine | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rundell, Katherine
DIMENZIJA
5,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Istraživač.pdf
ISBN
5434810819797

OPIS

Nagrada Children’s Book Prize Nagrada Costa Children’s Book Award 2017 Nagrada London Book Fair Children’s Travel Book of the Year Dječja knjiga godine po izboru Sunday Timesa Dječak Fred putuje avionom šesterosjedom iz brazilskog grada Manausa u Englesku kad pilotu pozli i avion se sruši u gusto ¬zelenilo Amazonske prašume. Došavši k sebi, Fred shvati da je osim njega preživjelo još troje djece: Con, Lila i Max. Izgubljeni i bez nade da će ih pronaći, kreću u potragu za hranom i skloništem. Uskoro otkriju nešto što im govori da nisu sami u ovom dijelu prašume.?

Nagrada Children's Book Prize . Nagrada Costa Children's Book Award 2017.

Bio je izrazito plodan pisac i publicist - napisao je prvi turistički vodič Šibenika na hrvatskom jeziku ... Istraživač i pisac Dragutin Lerman sudjelovao je pregovorima s domorodačkim poglavicama u porječju Konga (Foto: wikipedia.com) Hrvatskom narodnom muzeju darovao je vrijednu zbirku predmeta naroda istočnog Konga - Pisma iz Afrike i Nova pisma iz Afrike - koja danas čine dio zbirke u Hrvatskom etnografskom muzeju te manjim dijelom u ... istraživač prijevod u rječniku hrvatski - srpski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Sveučilište u Zagrebu Geodetski fakultet Klasa: 112-03/21-01/1 Urbroj: 380-65-01-21-1.

POVEZANE KNJIGE