Dinamo – nebo se plavi

Dinamo – nebo se plavi Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinamo – nebo se plavi.pdf
ISBN
2128974205656

OPIS

Dinamo: Nebo se plavi / Moj plavi spomenar Plavi paket prvo je u nizu izdanja kojima će Fokus nastojati popularizirati čitanje među mladima i sportašima. Čine ga kronika Dinama Nebo se plavi i knjižica aktivnosti za djecu Moj plavi spomenar. Monografija Nebo se plavi je najzabavnija kronika Dinama, od postanka do Europskog proljeća koja sadrži foto ekskluzive, te štiklece iz povijesti kluba. Moj plavi spomenar je izazov za najmlađe navijače.

minuti izjednačili su Riječani. "Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad" Prve ljubavi, kojom su se slavile mnoge pobjede? Ili vam je pak draža "Dinamo ja volim", Pipsa Chips&Videoclipsa? O Dinamu su pjevali i Hrvatski baruni ("Plava balada"), Kemal Monteno ("Mi smo Dinamo"), Zaprešić Boysi ("Moj Dinamo"), Connectovci ("Boja mojih vena"), a među najžešćim navijačima ... NK Dinamo Various Artists Pop · 1982 Preview SONG TIME Nebo Se Plavi, Bijeli Se Zagreb. Prva ljubav.

Povratak Arijana Ademija na travnjak očekuje se u ... Dinamo : Nebo se plavi + spomenar Nakladnik: Fokus komunikacije Zagreb 2001. 100 str.

POVEZANE KNJIGE