Najljepši suton

Najljepši suton - Martinez, Aly | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martinez, Aly
DIMENZIJA
3,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepši suton.pdf
ISBN
2727171655546

OPIS

Porter Reese udovac je i otac dvoje djece, koji ne može zaboraviti koliko je bio blizu tome da ih izgubi. Trudi se osigurati sretan i stabilan život svojoj djeci i biti im roditelj kakvog zaslužuju. Istodobno se neprestano bori s osjećajima vlastite bespomoćnosti i bijesa, promatrajući kako se zdravlje njegova sina svakim danom sve više narušava. U nekom savršenom svijetu, Charlotte Mills i Porter Reese upoznali bi se i zaljubili jedno u drugo u posve drukčijim okolnostima. Ali u stvarnom životu spojilo ih je ono što bi ih ujedno moglo nepovratno uništiti.

58. ️ D A R I V A NJ E ️. Mislim da je Valentinovo dosta dobar povod za darivanje, zar ne? ☺️ Sad, eto, imate priliku osvojiti naslov "Najljepši suton" od Aly Martinez.

Porter Reese udovac je i otac dvoje djece, koji ne može zaboraviti koliko je bio blizu tome da ih izgubi. Trudi se osigurati sretan i stabilan život svojoj djeci i biti im roditelj kakvog ... Aly Martinez: Najljepši suton.Porter Reese udovac je i otac dvoje djece, koji ne može zaboraviti koliko je bio blizu tome da ih izgubi.

POVEZANE KNJIGE