Nestao

Nestao - Belle, Kimberly | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Belle, Kimberly
DIMENZIJA
8,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Nestao.pdf
ISBN
1040504678149

OPIS

Najgora noćna mora svakog roditelja: telefonski poziv usred noći. Najveći strah Kat Jenkins postaje stvarnost kad je probudi policija na kućnom pragu: njezin osmogodišnji sin Ethan je nestao iz kolibe u kojoj je spavao na školskom izletu. Potresena i izbezumljena, Kat juri u kamp, ali zakasnila je – nadležne službe vratile su se iz potrage praznih ruku, nakon što su izgubile Ethanov trag u planini. Stef Huntington, majka iz iste škole, na prvi pogled ima sve: novac, položaj u društvu, popularnog sina i voljenog supruga. Jedva poznaje Kat, osim zlobnih tračeva o Katinoj traumatičnoj prošlosti. Ali kako policijska istraga napreduje, Ethanov nestanak ima zastrašujuće posljedice za Stef, kada slučajno susretne Kat. Dok se dvije majke utrkuju s vremenom, njihova očajnička potraga za odgovorima otkriva kako najveća opasnost leži u svakodnevnim osmijesima onih kojima najviše vjeruju.

Ovako prijatelji dragi jučer na noč ukraden mi je pit Bull Mužijak imenom Panter.. sa sela Nisko ..Očito se radi o dobrim poznavateljima Pitova ... NESTAO.

god.) iz naselja Polača, a za kojim se traga od 3. lipnja. Svjetsko, a naše: izašao je spot Splićanke Albine, komentari su pozitivni, ali se ipak mnogi pitaju gdje je iz spota nestao dio na hrvatskom jeziku?! Piše Tihana Marović 27.

POVEZANE KNJIGE