Gusari za bojanje-posteri za dječju sobu

Gusari za bojanje-posteri za dječju sobu Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Gusari za bojanje-posteri za dječju sobu.pdf
ISBN
5201594330962

OPIS

6 iznimno velikih postera na rasklapanje, dugačkih gotovo metar! Knjiga sadrži i puno super naljepnica za ukrašavanje crteža!

I pogrešno je vjerovati da će takav dizajn biti okus samo […] Kad je riječ o posteljini, važna je samo jedna stvar - udobnost. Željeli smo svu našu posteljinu učiniti jako mekanom i udobnom da se što bolje naspavaš. Dječje sobe su, u prošlosti, bile povezane s neredom, ali ako pametno odaberete prostore za spremanje, kao i temu cijele sobe, možete dječju sobu pretvoriti u carstvo mašte.

Foto tapete Tapete za zid Samoljepljive tapete 3D zidni paneli Naljepnice za zid Ogledala Kućanski tekstil Naljepnice za dječju sobu Dječja posteljina i pribor Dječji ... Upoznaj Jana i njegovu gusarsku družinu: Tinu, koja sa sobom uvijek nosi vilinski prah, Rudija, koji ima kartu Nigdjezemske i veselog papagaja Ratka. Uzmi bojice i olovke i zabavise na gusarskom ot... Preporučujemo kupiti ljepilo za papirnate tapete.

POVEZANE KNJIGE