Dozvola za ubojstvo

Dozvola za ubojstvo - Flynn, Vince | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
8,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Dozvola za ubojstvo.pdf
ISBN
7747751312625

OPIS

“Na prvoj crti bojišnice globalnog rata protiv terorizma CIA-in superagent Mitch Rapp pokušava spasiti još jedan život – vlastiti – u ovom ˝zabavnom romanu koji se brzo čita˝ (People) najprodavanijeg autora na listi bestselera New York Timesa, Vincea Flynna. Oko za oko: to je odmazda koju zahtijeva moćan otac mrtvog terorista – a pomoću njegove mržnjom ispunjene molbe, Mitch Rapp postaje meta eksplozivne međunarodne zavjere. Hrabri je operativac morao i nekažnjeno ubiti i mučiti kako bi izbjegao katastrofu, a sve kako bi očuvao slobodu. No čak i u krugovima američkih saveznika neki vjeruju da je došlo vrijeme da se Rappu stane na kraj. Lovac se pretvorio u lovinu, a Rapp se mora osloniti na svoje oštre nagone kako bi preživio – te izborio pravdu – dok bijesno kažnjava one koji su ga izdali. “

Knjiga pod nakladom 24 sata izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Dozvola za ubojstvo - Profesor umjetnosti povremeno radi za tajnu vladinu organizaciju kao plaćeni ubojica - Pogledajte video i opis za film Dozvola za ubojstvo (THE EIGER SANCTION) Dozvola za ubojstvo.

film o Jamesu Bondu, drugi i posljednji s Timothyjem Daltonom u glavnoj ulozi. Dozvola za ubojstvo bio je prvi službeni James Bond film koji je koristio naslov nepovezan s romanom ili kratkom pričom Iana Fleminga.Međutim, film uključuje neke likove i elemente iz Flemingova romana Živi i pusti ... Dozvola za ubojstvo 79,90 kn 23,97 kn Na prvoj crti bojišnice globalnog rata protiv terorizma CIA-in superagent Mitch Rapp pokušava spasiti još jedan život - vlastiti. Dozvola za ubojstvo je odlična knjiga autora Vince Flynn.

POVEZANE KNJIGE