Zahtjev za prijateljstvo

Zahtjev za prijateljstvo - Marshall, Laura | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marshall, Laura
DIMENZIJA
11,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Zahtjev za prijateljstvo.pdf
ISBN
7328684820253

OPIS

ZAHTJEV ZA PRIJATELJSTVO, napet i nezaboravan roman koji se tako lako ne ispušta iz ruku, znat će cijeniti svi obožavatelji prvoklasnih psiholoških trilera. Jeste li ikada poželjeli promijeniti prošlost? Louise to želi. Svakoga dana… Kad Louise Williams primi poruku od nekoga iz davne prošlosti, srce joj zamalo stane. Maria Weston je želi dodati za prijateljicu na Facebooku. Maria Weston je nestala prije više od dvadeset pet godina. Posljednji je put viđena u noći proslave povodom završetka škole i svi vjeruju da je mrtva. A naročito Louise koja cijeloga života nosi strašnu tajnu. Budući da je Louise primorana otkriti pravu istinu o onome što se dogodilo, jedino što sa sigurnošću zna jest da je Maria Weston nestala one noći. I otada joj se gubi svaki trag, sve do sada… Zahtjev za prijateljstvo prvi je roman autorice Laure Marshall. Godine 2016. ušao je u uži izbor za nagradu Lucy Cavendish, a iste je godine osvojio drugo mjesto na dodjeli nagrada u Bathu. Laura živi s obitelji u Kentu.

online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. LAURA MARSHALL ZAHTJEV ZA PRIJATELJSTVO. ZAHTJEV ZA PRIJATELJSTVO, napet i nezaboravan roman koji se tako lako ne ispušta iz ruku, znat će cijeniti svi obožavatelji prvoklasnih psiholoških trilera. Zahtjev za prijateljstvo - Zahtjev za online prijateljstvo početak je romantične avanture za usamljenu Samanthu - Pogledajte video i opis za film Zahtjev za prijateljstvo (Friend Request) ZAHTJEV ZA PRIJATELJSTVO.

Laura živi s obitelji u Kentu. Ostale kriminalističke romane potražite ovdje. Zahtjev za prijateljstvo prvi je roman autorice Laure Marshall.

POVEZANE KNJIGE