Za bebe i djecu 1

Za bebe i djecu 1 - Boban Pejić, Jadranka | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boban Pejić, Jadranka
DIMENZIJA
6,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Za bebe i djecu 1.pdf
ISBN
2304638343326

OPIS

Cjelovita i organska prehrana od trudnoće do školske dobi Prehrana djece velika je odgovornost – time svojoj djeci stvaramo prehrambene navike koje će ih pratiti cijeli život. Zdrava prehrana, koja počinje već u trudnoći, temelj je zdravlja pa je prirodno da svojoj djeci želite omogućiti najbolji mogući početak, a za to je potrebno znanje, nešto vještine i mnogo ljubavi. Knjiga je praktična i obiluje savjetima za rodilje i majke, maštovitim receptima i jelovnicima po godišnjim dobima, opisuje koje su namirnice važne u prehrani djece, a koje svakako treba izbjegavati. Ovo je knjiga za sve koji žele osigurati zdravlje svoje djece kroz kvalitetnu i cjelovitu prehranu.

Kako roditeljima i djeci ništa ne bi nedostajalo, donosimo korisne proizvode koji će Vam olakšati život i otkrivamo ... Kravice, ovcice i kokice su se malo raspjevale :-) Prehrana za bebe i djecu: mliječna hrana, kašice i napici. Prehrana bebe i djece od iznimne je važnosti za sve roditelje.

Veliku ulogu pritom igra porijeklo, način obrade i izbora namirnica. Stoga preporučujemo striktno kontroliranu, eko certificiranu hranu kako bi se izbjegle potencijalne opasnosti za normalan razvoj djeteta i to zbog negativnog ... Oprema za bebe i djecu: savršeno rješenje za svaki izazov s mališanima.

POVEZANE KNJIGE