Dioba vlasti

Dioba vlasti - Flynn, Vince | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flynn, Vince
DIMENZIJA
4,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Dioba vlasti.pdf
ISBN
6307530982610

OPIS

Poslije Treće opcije, autor Američkoga plaćenika, bestselera New York Timesa, vraća nam Mitcha Rappa u novoj, nemogućoj misiji. Imenovanje dr. Irene Kennedy novom direktoricom CIA-e pretvara se u kaos zbog smrtonosne zavjere kojom je nastoje uništiti i prijevremeno okončati predsjednikov mandat. U međuvremenu, dok moć opasnoga svjetskog vođe u bitki za nuklearno naoružanje raste, Izrael daje predsjedniku zastrašujući ultimatum. Suočen s mogućnošću izbijanja Trećega svjetskog rata, predsjednik traži pomoć vrhunskoga protuterorističkog operativca Mitcha Rappa, koji hara uličicama Bagdada i avenijama Washingtona ne bi li pronašao neprijatelje Amerike. Rapp je u utrci s vremenom, a šanse za uspjeh su nikakve.

Izvorno je načelo diobe vlasti, kao jedan od temeljnih elemenata predrevolucionarne građanske političke i ustavno-pravne doktrine u 17. i 18 ... dioba ili podjela vlasti, jedno od načela organizacije vlasti, po kojem tri osnovne funkcije vlasti - zakonodavnu, izvršnu i sudbenu - obavljaju različita državna tijela.

Irene Kennedy novom direktoricom CIA-e pretvara se u kaos zbog smrtonosne zavjere kojom je nastoje uništiti i prijevremeno okončati predsjednikov mandat. U m Dioba vlasti in italiano Dizionario croato-italiano.

POVEZANE KNJIGE