Protiv svih pravila

Protiv svih pravila - Van Dyken, Rachel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Van Dyken, Rachel
DIMENZIJA
5,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Protiv svih pravila.pdf
ISBN
5357058478889

OPIS

Emerson je upravo ostvarila svoj san da postane profesionalna navijačica za omiljeni nogometni klub. Ali iako ova plus-size sportašica ruši sve zapreke pred sobom, čak i ona mora slijediti opširan pravilnik za navijačice. Ugljikohidrati? Ne. Čokolada? Nema šanse. Emerson voli svoje obline, ali spremna je razvaliti na novom poslu pa makar je to stajalo i života. Slijedit će sva pravila osim jednog koje je lakše pročitati nego pokoriti mu se… Ne ulazi u ljubavne veze s igračima. Problem broj jedan je Miller Quinton: njezina prva ljubav, prvi seks i tip koji u Emerson još uvijek pobuđuje maštu i vruće sanjarije. Kada se stjecajem okolnosti iznova susretnu, Miller i Emerson ponovno će osjetiti neporecivu žudnju iako se sukob koji ih je razdvojio još uvijek čini nepremostivim. A tu je i daleko previše seksi Grant Sanchez. Granta slijedi reputacija ozbiljnog ženskaroša, ali kada je riječ o osvajanju nečega što želi, Grant ne dopušta da mu itko stane na put. Emerson sada krši svako pravilo u priručniku. Ali ono što ne zna je da sudjeluje u opakoj maloj igri – igri koja bi mogla ukrasti njezin san jednako kao i njezino srce.

Vrativši se umoran sa poslednjeg tajnog zadatka, samo želi da se naspava. Ali ne može - na vratima mu se pojavljuje nepoznata i uplašena žena koja traži njegovu pomoć. Nikad nije kasno naučiti kako igrati šah - najpopularniju igru na svijetu! Učenje šahovskih pravila je lagano: Kako postaviti šahovsku ploču Kako se šahovske figure pomiču Otkrij posebna šahovska pravila Saznaj tko poteže prvi potez u šahu Proučavaj smjernice pobjeđivanja u šahovskoj partiji Proučavaj... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Protiv svih pravila autora Van Dyken, Rachel.

Tako i ovo drvo visi u ... Potres razotkrio jednu od najvećih afera ikad: Tko će odgovarati jer su se kuće poslije rata obnavljale protiv svih pravila struke? Čitatelj portala ŠibenikIN. PIŠE ŠibenikIN 05.01.2021, 09:33h.

POVEZANE KNJIGE