Ritam u arhitekturi Stil i epoha

Ritam u arhitekturi Stil i epoha - Ginzburg, Moisej | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ginzburg, Moisej
DIMENZIJA
11,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Ritam u arhitekturi Stil i epoha.pdf
ISBN
8961692515233

OPIS

Ritm v arhitekture (Ritam u arhitekturi) i Stil’ i epoha (Stil i epoha) objavljeni su 1923. i 1924. godine i prva su dva teorijska djela mladog Moiseja Jakovleviča Ginzburga (1892. – 1946.). Arhitekt, povjesničar arhitekture i teoretičar koji se školovao na renomiranoj talijanskoj Accademiji di Belle Arti di Brera u Milanu, Ginzburg se smatra jednim od najvažnijih figura rane sovjetske avangarde. Na ta dva teksta današnja historiografija gleda kao na seminalne teorijske manifeste sovjetske arhitektonske kulture dvadesetih, koji postavljaju teorijski inventar pojma konstruktivizma u arhitekturi.

Knjige U gradu sjena i utvara - Murat Gulsoy. 129,00 kn.

- 1946.). Arhitekt, povjesničar arhitekture i teoretičar koji se školovao na renomiranoj talijanskoj Accademiji di Belle Arti di Brera u Milanu, Ginzburg se ... Ritm v arhitekture (Ritam u arhitekturi) i Stil i epoha (Stil i epoha) objavljeni su 1923.

POVEZANE KNJIGE