Crna voda

Crna voda - Doughty, Louise | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Doughty, Louise
DIMENZIJA
9,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Crna voda.pdf
ISBN
9512779646440

OPIS

John Harper uvjeren je da će njegov život uskoro završiti. Svake noći leži budan u zabačenoj kolibi na indonezijskom otoku Baliju, slušajući bubnjanje kiše po krovu i glasanje osamljenog guštera, uvjeren kako su mu sati odbrojani. No, više od toga što možda ima doći, strah ga je onoga što je sam učinio. Tada upoznaje Ritu, tajanstvenu ženu koja nosi vlastiti teret bolne prošlosti. Privučeni jedno drugom, započet će vezu koja će im oboma donijeti prijeko potreban mir i zadovoljstvo. Iako je spreman potpuno se prepustiti, John je svjestan da bi njegova prošlost mogla postati nepremostiva prepreka za njihovu vezu te kako joj, najmanje od svih ljudi, može jamčiti jednu od najvažnijih stvari u ljubavnom odnosu; sigurnost. Louise Doughty svoje je spisateljsko umijeće demonstrirala u romanu Slijepa ulica (Apple Tree Yard), koji je poslužio kao predložak za istoimenu britansku televizijsku miniseriju. Radnje koja vibrira između Indonezije, Nizozemske i Kalifornije, u razdoblju između 1960-ih i 1990-ih, okosnica njezina novog romana, Crna voda masakr je u Indoneziji 1965. godine, jedna od najvećih neispričanih tragedija 20. stoljeća. Letimičan uvid u ljudska prava u Americi sredinom stoljeća, triler, meditacija o utjecaju vanjske politike na pojedince, moderna ljubavna priča i portret turbulentne političke situacije u Indoneziji, ovo je nezaboravno djelo koje se ne ispušta iz ruku, u isto vrijeme napeto i elegično, atmosferično i tragično, fantastične karakterizacije i fascinantnih obrata, jedna od onih rijetkih knjiga koje mogu zadovoljiti ukus svakog čitatelja.

Der nächste Flughafen ist der 57 km vom Studio Dobra Voda Crna Gora entfernte Flughafen Podgorica. Velike uštede na online rezervacije hotela u gradu: Dobra Voda, Crna Gora. Dobra raspoloživost i povoljne cijene.

Rukavci rijeke Save gmizali su kud su htjeli, a potok je bio črn jer su ga od svjetlosti zaklanjale guste ... Westhill Property prodaje kuću €1.450.000 Dobre Vode, Bar, Crna Gora Vila 250m2 u mediteranskom stilu sa bazenom na velikoj parceli od 1209m2 na prvoj liniji u Dobra Voda, Bar. Na ograđenom prostranom prostoru nalaze se dve garaže 41m2 i 27m2, letnj... Crna termomineralna voda u Moravcima otkrivena je potpuno slučajno kad su na močvarnim travnjacima tražili naftu.

POVEZANE KNJIGE