Rimovanje života i smrti

Rimovanje života i smrti - Oz, Amos | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Oz, Amos
DIMENZIJA
10,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Rimovanje života i smrti.pdf
ISBN
9958427875374

OPIS

Amos Oz, jedan od najcjenjenijih suvremenih svjetskih pisaca, u svome novom romanu Rimovanje života i smrti bavi se nekim vječnim pitanjima koja su u srži književnosti. Kakvu magičnu moć posjeduje pisac? Zašto mu vjerujemo? Kako on piše? Kako nastaju priče? Glavni je junak romana pisac koji se priprema za književnu večer sjedeći u jednom kafiću u Tel Avivu. Za oko mu zapne seksi konobarica te počne o njoj stvarati vlastitu priču. Kako prolazi večer, u imaginarnu još neispričanu priču ulaze mladi pisac početnik, djevojka koja je čitala ulomke njegova romana, voditelj književne večeri, neki ljudi iz publike… U vremenski sažetom romanu Rimovanje života i smrti Amos Oz pokazuje sve svoje pripovjedačko majstorstvo i pritom jednostavno, lagano, a istodobno promišljeno govori o umijeću pisanja, vezi između života, smrti i književnosti, ali i o prirodi i važnosti književne slave.

Donosimo jedan, za naš kulturni krug drugačiji pogled na život i smrt. Dražen Radaković psihoterapeut i autor knjiga 'Život između smrti i ponovnog rođenja" i 'Hipnoza za svakodnevnu primjenu' govori o reinkarnaciji te postoje ... देख Rimovanje एल्बमयाRimovanje Reci Na Srpskom या Rimovanje Reci Za Pesmu.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Rimovanje života i smrti. Za kraj ovog malenog popisa velikih romana ostavila sam jedan s meni osobno najdražom temom - književnošću.

POVEZANE KNJIGE