Ovako evo svršava svijet

Ovako evo svršava svijet - Ksiluri, Maria | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ksiluri, Maria
DIMENZIJA
4,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Ovako evo svršava svijet.pdf
ISBN
4173549288399

OPIS

Orestis, Fani, Dimitris, Akos, Fotis i Ana krhki su, nesigurni i tjeskobom prožeti mladi ljudi, psihološki razapeti između mentaliteta otoka s kojega potječu i anomičnog urbaniteta metropole, bačeni usred svijeta u kojem nema sigurnosti, a jedine su konstante gravitacija i smrt. Pratimo njihove pokušaje da izađu na kraj s obiteljskim traumama i aporijama intimnih odnosa, da diplomiraju i osamostale se u doba ekonomske depresije. U središtu priče nalazi se Ana, čiji tajanstveni nestanak opterećuje i poput crne rupe privlači sve koji su bili bliski s njom. Ovaj neobično komponirani introspektivni roman u kojem se životi junaka isprepleću na neočekivane načine, govori o sjećanju i zaboravu, fragilnosti ljubavnih odnosa i našeg osobnog mikrokozmosa. Maria Ksiluri rođena je 1983. na Kreti. Studirala je psihologiju na Sveučilištu Panteion te nastavila poslijediplomski studij iz istog područja. Njezin prvi roman, Premotaj (2009.), bio je u užem izboru za nagradu Diavazo za debitante. Drugi roman Ovako evo svršava svijet objavljen joj je 2012. godine. Smatraju je jednom od najvećih mladih talenata na grčkoj književnoj sceni. Živi u Ateni i radi kao copywriter.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. VIDEO: Španjolka svršava nakon penetracije listića na biralištu Autor: dnevno.hr Subota, 20. studenoga 2010.

Original title: Πώς τελειώνει ο κόσμος [] Original publisher: Kalentis Original date: 03/2012 Find in Greek . Description Orestis, Fani, Dimitris, Akos, Fotis i Ana krhki su, nesigurni i tjeskobom prožeti mladi ljudi, psihološki ... Ukupno: 0 din Korpa je prazna.

POVEZANE KNJIGE