Hobice za bebice

Hobice za bebice Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Hobice za bebice.pdf
ISBN
4183011991224

OPIS

Projekt koji je ujedinio svijet Heklane i pletene pamučne hobice iz Danske osvojile su Hrvatsku i svijet i donijele radost prerano rođenim bebama i njihovim obiteljima. Napokon i najranjivije bebice imaju svoje igračke! U ovoj knjižici pronaći ćete detaljne, jednostavne upute kako se i od čega hobice izrađuju, upute za izradu posebnih ukrasa poput šešira, kapa, punđi ili cvjetića, a ako do sada niste heklali, to iz ove knjižice možete naučiti. Razigrane, šarene hobice i meduzice mogu unijeti živost u grube kliničke inkubatore i donijeti toliko potrebno ohrabrenje bebinoj obitelji. Hobice podsjećaju na pupčanu vrpcu pa pomažu poticanju i smirivanju živčanog sustava, čime se utječe na njegovu pravilniju samoregulaciju.

POPUP CV 2012-2017. Cijena 199,00 HRK uredili: Ana Petrović i Vladimir Fr... Opća bolnica Virovitica je među prvima u Hrvatskoj koja prerano rođenim bebama nudi hobotnicu za smirenje i utjehu.

Liječnici u Danskoj još su 2013. godine otkrili važnost pletenih hobotnica koje pomažu prijevremeno rođenim bebama, a trenutačno se njima u Hrvatskoj koristi 12 bolnica. Za sudjelovati u darivanju potrebno je lajkati FB stranicu Book&Blanket, a zatim podijeliti post natječaja i/ili tagirati nekoga za koga mislite da bi mu ova knjižica dobro došla.

POVEZANE KNJIGE