Zlatni ključić

Zlatni ključić - Grigorjev, Ana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grigorjev, Ana
DIMENZIJA
7,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Zlatni ključić.pdf
ISBN
7865905462065

OPIS

“Kad je lutku napravio oči, one se odjedanput otvoriše i zagledaše u Karla. On ničime nije pokazao da se uplašio, nego je nastavio s poslom. Izrezao je i obraščiće, bradicu i nos, koji se iznenada počeo istezati, sve dok nije postao dug i oštar. Ali čim mu je Karlo napravio trup, Buratino ga je počeo mlatiti pesnicama po glavi, štipati i škakljati… “

prijava na ... Zlatni ključ je jednostavan postupak, ali otključavanje nije uvijek lako. Ako ste u velikom strahu ili zabrinuti, ispočetka u pokušaju da odvratite svoje misli od materijalnih stvari, možete naići na probleme.

je nadosnimljeno nekoliko scena, odnosno izmijenjena ... Zlatni ključić Od autora: Ana Grigorjev Kategorija: Knjige za decu. Čuvena bajka o doživljajima drvenog lutka Buratina koju je napisao Tolstoj po motivima priče o Pinokiju koju je kao dete pročitao i izgubio.

POVEZANE KNJIGE