Pohvala tijelu

Pohvala tijelu - Pavličić, Pavao | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pavličić, Pavao
DIMENZIJA
11,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Pohvala tijelu.pdf
ISBN
2861915564354

OPIS

Nakon velikog uspjeha i čak dvaju izdanja u samo devet mjeseci, zapisi Pavla Pavličića Pohvala starosti zarobili su srca brojnih čitatelja. Te duhovite opservacije potaknule su ga da se u knjizi Pohvala tijelu pozabavi kućom u kojoj i na kojoj se odvijaju svi procesi opisani u Pohvali starosti. Ta je kuća, naravno, naše tijelo koje se samo po sebi nekako podrazumijeva i ne razmišljamo posebno o njemu i tajnama koje krije. Često ne shvaćamo što svi njegovi dijelovi zapravo znače i koliko tijelo može biti mudro. Knjiga sadrži četrdeset i četiri kratka eseja o raznim dijelovima ljudskoga tijela, pa i o onima najskrovitijim, od glave do pete. Premda tu ima i vrlo ozbiljnih zapažanja, temeljni je ton teksta vedar, a mjestimice i humorističan. Pokazuje se da je naš odnos prema tijelu – pojedinačni i društveni – podložan povijesnim mijenama, a to je autoru prigoda da u izlaganje iznese i nešto vlastitoga iskustva.

Nakon velikog uspjeha i čak dvaju izdanja u samo devet mjeseci zapisi Pavla Pavličića Pohvala starosti zarobili su srca brojnih čitatelja. ... Pohvala tijelu - Nakon velikog uspjeha i čak dvaju izdanja u samo devet mjeseci zapisi Pavla Pavličića Pohvala starosti zarobili su srca brojnih čitatelja.

Te duhovite opservacije potaknule su ga da se pozabavi kućom u kojoj i na kojoj se odvijaju svi procesi opisani u Pohvali starosti. Autori: Pavao Pavličić : Opis: Nakon velikog uspjeha i čak dvaju izdanja u samo devet mjeseci zapisi Pavla Pavličića Pohvala starosti zarobili su srca brojnih čitatelja. Te duhovite opservacije potaknule su ga da se pozabavi kućom u kojoj i na kojoj se odvijaju svi procesi opisani u Pohvali starosti.Ta je kuća, naravno, naše tijelo koje se samo po sebi nekako podrazumijeva i ne ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Pohvala tijelu autora Pavličić, Pavao.

POVEZANE KNJIGE