Armenija Noina zemlja: Kultura i povijest

Armenija Noina zemlja: Kultura i povijest - Bagdasarov, Rafaelović Artur | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bagdasarov, Rafaelović Artur
DIMENZIJA
9,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Armenija Noina zemlja: Kultura i povijest.pdf
ISBN
8854114969829

OPIS

Armenija – Noina zemlja: kultura i povijest knjiga je Artura R. Bagdasarova koja je posvećena kulturi i povijesti nama geografski daleke, ali duhovno bliske Armenije. Bogato je ilustrirana lijepim fotografijama kulturnih, umjetničkih i prirodnih bogatstava i namijenjena širokomu krugu čitatelja koji se zanimaju za kulturu i povijest Armenije. U knjizi se mogu naći osnovni podatci o Armeniji, njezinoj Crkvi, znamenitostima, uglednim predstavnicima kulture i povijesti. Tu će se hrvatski čitatelj upoznati s armenskim jezikom i pismom, narodnim običajima, književnošću, mitologijom, slikarstvom, knjigotiskanjem, glazbom, filmom, minijaturama, hačkarima (kamenim križevima) i pojedinim poslovicama armenskoga naroda. Knjiga Armenija – Noina zemlja pisana je znanstveno-popularnim stilom i ima enciklopedijsko obilježje, pa se nadamo da će izazvati veliko zanimanje u Hrvatskoj te poslužiti daljnjemu širenju i produbljivanju etnokulturnih i duhovnih veza dvaju naroda, hrvatskoga i armenskoga.

Ludwig van Beethoven, biografija Franz G. Wegeler i Ferdinand Ries.

149,00 kn. Prikazuje se 1 - 3 od 3 za pretraživanje: '"Armenija Kulturna povijest"', Upit obrađen za: 0.17s . Sortiranje.

POVEZANE KNJIGE