Dlakava ljubav

Dlakava ljubav - Madunić Barušić, Nives | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Madunić Barušić, Nives
DIMENZIJA
6,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Dlakava ljubav.pdf
ISBN
3925284212366

OPIS

Novi roman „Dlakava ljubav“ nastavak je ciklusa detektivskih romana o istražitelju Melkioru i djevojčici Tari. Ovoga puta u središtu pozornosti je detektiv Melkior i njegov odnos prema zaljubljivanju. Posesivnost i ljubomora glavne su teme novog romana koji kroz priču o zaljubljivanju govori i o slobodi kao pravoj mjeri ljubavi. Djed Ivan i Melkior su se zaljubili – djed u gospođu Melihu, a Melkior u pudlicu Barby. Tara ne može vjerovati da se to događa- Melkior koji prezire pudlice i smatra ih posve neinteresantnima sada juri za jednom napirlitanom djevojčurom. Djed Ivan se pretvorio u kuhara i po cijele dane samo smišlja recepte i jela za proždrljivu gospođu Melihu. Zima je, vrijeme školskih praznika. Vani je snijeg i hladnoća. Ništa se ne događa. Tara odluči stvar preuzeti u svoje ruke uz pomoć Karla, dječaka koji je došao u posjete Tari jer su Velika gospođa i njegova majka prijateljice s fakulteta. Tara i Karlo smišljaju kako prodrmati Melkiora i djeda Ivana i razotkriti prave namjere gospođe Melihe i pudlice Barby. No Karlo ima i neke svoje skrivene planove.

Pročitajte više. Opis. Novi roman „Dlakava ljubav" nastavak je ciklusa detektivskih romana o istražitelju Melkioru i djevojčici Tari .Ovoga puta u središtu pozornosti je detektiv Melkior i njegov odnos prema zaljubljivanju.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 16061 ... Kakva ljubav može biti najbolje znaju najpoznatiji pas istražitelj Melkior i djevojčica Tara.

POVEZANE KNJIGE