Sve naše tajne

Sve naše tajne - Carpenter, Emily | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carpenter, Emily
DIMENZIJA
3,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve naše tajne.pdf
ISBN
2496623969506

OPIS

Povučena Daphne Amos oduvijek je vjerovala da je u svom zaručniku Heathu pronašla srodnu dušu. Oboje su čuvali svoje tajne od drugih, ali i između sebe, sve dok Heathove učestale noćne more nisu počele unositi napetost u njihovu vezu. Odlučan da njihovom predstojećem braku pruži najbolju moguću šansu za uspjeh, Heath insistira da mu se Daphne pridruži na sedmodnevnom tretmanu u savjetovalištu za parove s doktorom Matthewom Cernyjem, psihologom poznatom po uspješnom pronicanju u korijene potisnutih sjećanja. Daphne nevoljko pristaje – iako je prošlost posljednje mjesto na koje želi poći. Zabačena i odbojna lokacija samo joj pojačava nelagodu, kao i doktorova pravila: moraju se odreći ključeva automobila i mobitela te biti pod nadzorom skrivenih kamera. K tome, ne smiju se družiti s ostalim pacijentima. Jedne besane noći, Daphne odlučuje napustiti sobu… I tek tada shvaća da institut nije ni blizu onome što je isprva mislila – te da se vrisci Heathove prošlosti ne bi smjeli čuti. Trebali bi ostati tajna.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Iznenadio nas je velik broj stranih voditelja gradilišta koji su bili tamo. Kada je počela rasprava s pripadnicima FSO-a, jedan je čovjek došao do nas i rekao da se ovdje nalazimo ilegalno i da je snimanje zabranjeno. Tajne postoje da se nebi znale sirokoj javnosti, inace se nbi zvale tajne.

POVEZANE KNJIGE