Smrtonosni strojevi

Smrtonosni strojevi - Reeve, Philip | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Reeve, Philip
DIMENZIJA
3,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Smrtonosni strojevi.pdf
ISBN
8781717639051

OPIS

Ovaj uzbudljiv i maštovit znanstveno-fantastični bestseler o gladnom, pokretnom gradu Londonu, prvi je dio serijala koji je osvojio svijet. Priča započinje u trenutku kada veliki pokretni grad London lovi mali rudarski gradić. Kada jedan grad proguta drugi, preradi sve korisne materijale kako bi se oslobodila energija za pokretanje motoriziranih kotača koji gradu omogućuju putovanje. Međutim, londonski gradonačelnik ima mnogo veće planove od osvajanja malih gradova.. Nekoliko mladih ljudi udružit će se kako bi spriječilo katastrofu; među njima je i Tom, pripravnik u Londonskom povijesnom muzeju, koji se divi istraživaču i glavnom povjesničaru u gradskom cehu povjesničara Thaddeusu Valentineu. Nakon što ga mlada žena pokuša ubiti, Katherine, povjesničareva kći, angažira Beavisa Poda, znanstvenika iz ceha inženjera ne bi li doznala istinu o svome ocu i njegovim aktivnostima. Zajedničkim snagama oni će razotkriti urotu Thaddeusa Valentinea i londonskog gradonačelnika koji tajno planiraju upotrijebiti oružje koje je uništilo Zemlju tisućama godina prije.

"Fenomenalno… uzbudljivo i romantično, zastrašujuće i zabavno uz mnogo akcije i dubine." - Sunday Times "Ova moćna i briljantna priča spaja veliku avanturu s beskrajnim moralnim dvojbama." - Guardian Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Smrtonosni strojevi autora Reeve, Philip. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Smrtonosni strojevi zapanjujuća je nova epska avantura, nastala u režiji majstora specijalnih efekata, Oscarovca Christiana Riversa, a prema istoimenoj, nagrađivanoj književnoj sagi iz 2001., pisca Philipa Reevea. Smrtonosni strojevi prvi je roman iz njegova najpoznatijeg serijala Kronike gladnih gradova.

Čin izdaje 79,90 kn 23,97 kn. Dodaj u košaricu-60%. Smrtonosni strojevi 99,00 kn .

POVEZANE KNJIGE