Društvena igra Mouthguard Challenge

Društvena igra Mouthguard Challenge PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra Mouthguard Challenge.pdf
ISBN
6690555869328

OPIS

Društvena igra koja je zaludila planetu – Mouthguard challenge!!! Ova jednostavna, a tako zabavna i privlačna igra uz koju ćete se smijati do suza. U ovoj igri dobivate 4 Mouthguard štitnika i set karata sa zadacima. Cilj igre je izvršavati zadatke na kartama sa Mouthguard štitnikom u ustima i skupljati bodove. Zadaci su raznovrsni, a izvođenje svakog zadatka nasmijat će i vas i vaše protivnike. Mouthguard challenge – puna usta zabave!Mouthguard Challenge: trend koji je zaludio društvene mreže YouTube su preplavili video klipovi sa tinejdžerima koji izvode lude skečeve pomoću mouthguard štitnika. ajnoviji trend koji je zaludio društvene mreže zove se Mouthguard Challenge. Štitnik u ustima pretvara najjednostavnije zadatke u pravi izazov. Izgovoriti zadanu rečenicu, popiti čašu vode ili pojesti bananu postaje nemoguća misija, a svaki pokušaj izaziva salve smijeha!Od sada, ovu urnebesnu igru možete igrati sa prijateljima i ukućanima u atmosferi vlastitog doma. Društvena Igra Mouthguard Challenge je jednostavna, a tako zabavna i privlačna igra uz koju ćete se smijati do suza. Komplet sadrži 4 Mouthguard štitnika i set karata sa zadacima. Cilj igre je izvršavati zadatke na kartama sa Mouthguard štitnikom u ustima i skupljati bodove. Zadaci su raznovrsni, a izvođenje svakog zadatka nasmijat će i vas i vaše protivnike. Ova društvena igra je prilagođena tinejdžerima i svima ostalima koji se osjećaju mladi.

Kontakti. Web narudžbe: +385 51 324 010 TISAKmedia Webshop: Besplatna dostava, najveći izbor knjiga, filmskih naslova, glazbenih noviteta, igračaka, video igara, školskog programa i drugih zanimljivosti. Urnebesna igra u kojoj igrači pogađaju što je čitač pročitao! Da stvar bude kompliciranija, čitač u ustima ima umetak koji ga sprječava da rečenice pročita ispravno.

Kreće Kickstarter kampanja Mladi zagrebački kreativci osmislili "najpametniju društvenu igru na svijetu" koja istovremeno zabavlja i uči Društvena igra NE LJUTI SE ČOVEČE Dimenzije: 3.5 x 15.4 x 28.7 cm Materijal: drvo Uzrast: 5+ Društvena igra Ne ljuti se, čoveče, 4p006 % 0 % Sačuvajte u listi želja. Proveri dostupnost u radnjama .

POVEZANE KNJIGE