Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom

Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Sip n’ Sound igračka jednorog sa slamkom.pdf
ISBN
6657371063154

OPIS

Sip n’ Sound slamke stvorene su kako bi vrijeme doručka, ručka i večere učinile zabavnijim. Ispijanje omiljenog napitka sada će postati još veći užitak uz vesele zvukove lavića, tigrića, slonića ili majmunčića. Uz Sip n’ Sound slamke manje omiljeni napici više neće biti “bljak” i “fuj”. Nataknite životinju na slamku, krenite ispijati svoj napitak i slušajte životinje iz džungle kako se glasaju. Ispijanje na slamku ima i drugih prednosti – tekućina ne dolazi u dodir sa zubima i stoga su manje šanse da se bakterije i šećeri lijepe na zube, manje su šanse za kvarenje zubi i smanjuje se rizik od gušenja tekućinom prilikom pijenja. Proizvod uključuje 3 x LR44 baterije. NAPOMENA: Igračka dolazi u više oblika. Nije moguće birati oblik.

Kada slamku stavite u čašu sa tekućinom te počnete piti, tekućina će proći kroz igračku koja će proizvesti zvuk. Kada tekućina prestane prolaziti kroz igračku, zvuk će se automatski ugasiti.

Beba koju je raspametila obična čestitka koja svira najbolji je primjer kako djeca uz svoju bujnu maštu i kreativnost doista ne zahtjevaju skupocjene igračke. Igračka MODUL za daljinsko upravljanje, SIKU 100 % sigurna kupovina Besplatna dostava iznad 500 KN vrijedi samo za HRVATSKU Jednostavna kupnja. Siku Dimenzije: 24 x 18 x 6,5 cm ...

POVEZANE KNJIGE