Nikad kraja kornjačama

Nikad kraja kornjačama - Green, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, John
DIMENZIJA
12,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Nikad kraja kornjačama.pdf
ISBN
7021389909050

OPIS

Novi hit autora bestselera “Greška u našim zvijezdama”. Šesnaestogodišnja Aza nije imala ni najmanju namjeru baviti se misterijem odbjeglog milijunaša Russella Picketta, iako se još kao dijete družila s njegovim sinom i premda je za bogatim bjeguncem raspisana primamljiva nagrada od 100.000 dolara. Aza nema vremena baviti se sličnim stvarima; epicentar njezinog svijeta su napadaji panike s kojima se svakodevno bori i opsesivne misli koje ju poput spirale vuku na dno. No, njezina najbolja i neustrašiva prijateljica Daisy izgara od želje upustiti se u istragu i uzeti taj novac. A kad Daisy nešto želi… O autoru John Green, višestruko nagrađivani autor romana “U traganju za Alaskom” i “Greška u našim zvijezdama”, donosi nam Azinu priču u ovom briljantnom romanu prepunom ljubavi, izdržljivosti i snage prijateljstva.

Šesnaestogodišnja Aza nije imala ni najmanju namjeru baviti se misterijem odbjeglog milijunaša Russella Picketta, iako se još kao dijete družila s njegovim sinom i premda je za bogatim bjeguncem raspisana primamljiva nagrada od 100.000 dolara. Nikad kraja kornjačama Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

I ... No Comments on Nikad kraja kornjačama (John Green) "Svatko te može pogledati u oči, ali malo tko u tim očima vidi isti svijet koji ti vidiš." Na samom početku ove predivne knjige susrećemo se s ovim citatom koji je sama nit vodilja ove priče. NIKAD KRAJA KORNJAČAMA << PRETHODNI. SLJEDEĆI >> NIKAD KRAJA KORNJAČAMA.

POVEZANE KNJIGE