Dudov svilac / džepno

Dudov svilac / džepno - Galbraith, Robert | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Galbraith, Robert
DIMENZIJA
10,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Dudov svilac / džepno.pdf
ISBN
4958978137362

OPIS

Krimić koji se čita u jednom dahu, s neočekivanim obratima na svakom koraku, Dudov svilac drugi je u nizu uspješnih romana u kojima su glavni likovi Cormoran Strike i njegova odlučna mlada pomoćnica Robin Ellacott. Kad romanopisac Owen Quine nestane, njegova supruga unajmi privatnog istražitelja Cormorana Strikea. Isprva misli da je jednostavno nekamo otišao na nekoliko dana – što je i prije činio – i želi da ga Strike pronađe i dovede kući. Kako Strike istražuje, postaje jasno da Quineov nestanak skriva više toga nego što njegova supruga misli. Romanopisac je upravo dovršio rukopis s otrovnim opisima gotovo svih svojih poznanika. Bude li roman objavljen, neki će životi biti uništeni – zato je puno ljudi koji bi ga možda željeli ušutkati. Kad Quinea pronađe okrutno ubijenog u bizarnim okolnostima, Strike će se morati utrkivati s vremenom ne bi li shvatio motiv nemilosrdnog ubojice, ubojice na kakvog dotad nikad nije naišao… Dudov svilac drugi je u nizu (nakon ZOVA KUKAVICE) uspješnih romana J.K. Rowling, napisan pod pseudonimom Robet Galbraith. Čovjeka apsolutno ponese… Odlično napisan i uzbudljiv roman. Front Row, BBC Radio 4 Sjajan detektivski roman: pametan, neizmjerno lako čitljiv, srdačan, ali hladne glave… nastanjen desecima upečatljivih likova. USA Today Fascinantan, ne samo po obratima i domišljatosti, nego i po zadovoljstvu rada u timu. Time Magazine

Dodaj. Najprodavanije iz kategorije ... Dudov svilac drugi je u nizu uspješnih romana u kojima su glavni likovi Cormoran Strike i njegova odlučna mlada pomoćnica Robin Ellacott.

Bombycidae).Gole gusjenice blijedožute boje duge su do 8 centimetara, hrane se lišćem bijeloga duda i nakon četvrtog presvlačenja ispredaju svilenu kukuljicu u koju se zakukulje.Pradomovina svilca je Kina i Japan, odakle je u 4. stoljeću uvezen u Europu. Dudov svilac book.

POVEZANE KNJIGE