Pijesak za oblikovanje

Pijesak za oblikovanje Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Pijesak za oblikovanje.pdf
ISBN
7620822904095

OPIS

Set za igru s pijeskom. Sadrži 2 x 250 grama pijeska koji se može lagano i jednostavno modelirati, a izrađene skulpture odlično drže oblik (ne rasipava se). Pijesak je u dvije boje, a međusobnim miješanjem dobiva se nova boja. Set sadrži i 6 modlica, 3 nožića za rezanje i oblikovanje mase, te pvc podlogu 32×42 cm. Pogodno za dob 10 mjeseci!

... Možete ga gnječiti i mijesiti koliko god puta želite i uvijek će ponovno biti spreman za oblikovanje! Kinetički pijesak u boji. U našoj se velikoj žutoj kantici kriju kreativni setovi za igru koji sadrže kinetički pijesak u različitim bojama, kalupe za rezanje i oblikovanje te malu kanticu. Pijesak za dječje pješčanike, "bež boja južnih mora".

Pogodno za dob 10 ... Kinetički pijesak s dodacima za oblikovanje Zvijezda ove priče, čarobni kinetički pijesak u boji oduševit će sve kreativne ručice željne stvaranja! Napravljen je od 100% prirodnog pijeska, jednostavno se čisti, a kao šećer na kraju - nikada se neće osušiti, tako da je uvijek spreman za igru! Parametri artikla pijesak za oblikovanje Set za igru s pijeskom. Sadrži 2 × 250 grama pijeska, koji se lako može modelirati. Set za igru s pijeskom.

POVEZANE KNJIGE