Život vilenjaka

Život vilenjaka - Barbery, Muriel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barbery, Muriel
DIMENZIJA
6,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Život vilenjaka.pdf
ISBN
8101703198125

OPIS

Novi roman autorice bestselera Otmjenost ježa Teško je u početku odrediti što to veže protagonistice novoga romana proslavljene spisateljice Muriel Barbery– Mariju koja živi u seoskoj zabiti francuske pokrajine Burgundije i djevojčicu po imenu Clara koja se, nakon djetinjstva provedena u Abruzzu, seli u Rim gdje su je poslali kako bi razvila svoj nesvakidašnji dar za glazbu. Ta je veza tajna: i jedna i druga su, svaka na svoj način, povezane sa svijetom vilenjaka – svijetom umjetnosti, invencije i tajanstvenog, ali i svijetom prožetosti s prirodom koja ljudskome životu daje njegovu puninu i ljepotu. Međutim, ljudskome rodu prijeti opasnost od jednog izgubljenog vilenjaka i samo će Maria i Clara, ujedinjenim snagama, moći osujetiti njegove opasne planove…

Cijena: 119,00 kn: Dodaj u košaricu . Ratovi se odvijaju na bojnim poljima ali se o njima odlučuje u kabinetima vladara koji su stručnjaci za upravljanje svijetom mašte.

Pa ipak, postoje i druga mjesta, i drugi svjetovi mašte... Želim da mi pričaš o onome što vidiš i čuješ, o pjesmama koje čitaš i o snovima koje sanj… Teško je u početku odrediti što to veže protagonistice novoga romana proslavljene spisateljice Muriel Barbery "Život vilenjaka".

POVEZANE KNJIGE