Čuvar izgubljenih stvari

Čuvar izgubljenih stvari - Hogan, Ruth | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hogan, Ruth
DIMENZIJA
3,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuvar izgubljenih stvari.pdf
ISBN
7412155662401

OPIS

Nekoć čuven autor kratkih priča, a sad u sutonu života, Anthony Peardew cijeli je život brižno skupljao izgubljene stvari ne bi li se iskupio zbog obećanja koje je davno dao i prekršio. Znajući da mu vrijeme curi, svoju kuću i sva svoja izgubljena blaga ostavlja svojoj pomoćnici Lauri, jedinoj osobi kojoj može vjerovati da će poštovati uvjet njegove oporuke i na tisuće predmeta iznova sjediniti s njihovim zakonitim vlasnicima. Ali posljednja želja Čuvara izgubljenih stvari ima nepredviđene posljedice i izaziva krajnje nevjerojatan niz susreta… S nezaboravnim likovima među kojima su i mlada djevojka s posebnim moćima, zgodan vrtlar, iritantni duhovi i čitav niz četveronožnih prijatelja, Čuvar izgubljenih stvari debitantski je roman beskonačnih mogućnosti i radosnih otkrića koja će vas duboko dirnuti. „Ruth Hogan savršeno i ganutljivo hvata trenutak u kojem život može dobiti drugi smjer. Na ovim stranicama svi možemo prepoznati nešto od sebe.” – Kirsty Wark, autorica romana The Legacy of Elizabeth Pringle Ruth Hogan rodila se u Bedfordu, u kući u kojoj njezini roditelji i dan-danas žive. Kao dijete, čitala je sve čega se uspjela dočepati: omiljena štiva bila su joj Mumini, Sto milijuna franaka, Lav, vještica i ormar, poleđine pakiranja žitarica za doručak i nadgrobne ploče. Studirala je engleski jezik i dramaturgiju na koledžu Goldsmiths. Roman Čuvar izgubljenih stvari prva je kniga koju je napisala i s kojom je postigla svjetski uspjeh. Na koricama ove knjige samo je mala zbirka „izgubljenih stvari“ Ruth Hogan: ostatak možete pronaći na njezinoj Instagram stranici ili na #KeeperOfLostThings. instagram.com/ruthmariehogan

Zagreb : Mozaik knjiga, 20 1 8. Čuvar izgubljenih stvari - Ruth Hogan. To je ta knjiga koju trebate pročitati bez razmišljanja.

Read 9,343 reviews from the world's largest community for readers. Nekoć čuven autor kratkih priča, a sad u sutonu života,... Čuvar izgubljenih stvari 99,00 kn .

POVEZANE KNJIGE