Dvanaest znakova

Dvanaest znakova - Child, Lee | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
8,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvanaest znakova.pdf
ISBN
6437293150330

OPIS

New York. Dva ujutro. Vlak podzemne željeznice koji vozi od centra prema periferiji. U njemu je Jack Reacher i još petero putnika. S četvero od njih nema problema. Ali s petom putnicom ima. A ako mislite da se Reacher neće umiješati… Onda nemate pojma o Jacku. Peta je putnica Susan Mark. Ima veliku tajnu, a njezin mali život pomno su promatrali u Washingtonu, Kaliforniji i Afganistanu deseci ljudi kojima je jedno zajedničko: svi lažu Reacheru, Malo. Mnogo. Ili taman dovoljno da zbog toga nastrada. Počinje utrka ulicama Manhattana, kroz labirint pun vještih i nasilnih vojnika sa svih strana rata u sjenama. Za Jacka Reachera, čovjeka koji ne vjeruje nikomu i drago mu je što je tako, jedini je mogući kraj suočiti se s najgorim neprijateljem i pogledati ga u oči. „Nezaustavljivo. . . Child je majstor napetosti.”— Los Angeles Times „Vrhunski triler.”— Booklist „Moćno, napeto i majstorski napisano.” – Janet Maslin, The New York Times. „Čvrsto se držite… Od ovog će vam se romana zavrtjeti u glavi dok pomamno okrećete stranice… Možda i najbolji roman Lee Childa.” – USA Today „Držat će vas na rubu stolca. . . I posve vas zaokupiti.”—The Miami Herald

Vlak podzemne željeznice koji vozi od centra prema periferiji. U njemu je Jack Reacher i još petero putnika.

Baš kao broj mjeseci u godini, tako i krug Zodijaka ima dvanaest znakova, a svaki ima posebnu simboliku. Gledano iz astrološkoga kuta, ljudsko je tijelo također podijeljeno na dvanaest područja. uskoro teČaj jyotisha, ako ste zainteresirani kontaktirajte me mailom ili telefonom..... Parkiralište u pokrajini Hubei je nedavno dobilo naziv Horoskopsko parkiralište, zbog slika dvanaest kineskih horoskopskih znakova na tlu.

POVEZANE KNJIGE