Dvanaest znakova

Dvanaest znakova - Child, Lee | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
3,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvanaest znakova.pdf
ISBN
1481019737561

OPIS

New York. Dva ujutro. Vlak podzemne željeznice koji vozi od centra prema periferiji. U njemu je Jack Reacher i još petero putnika. S četvero od njih nema problema. Ali s petom putnicom ima. A ako mislite da se Reacher neće umiješati… Onda nemate pojma o Jacku. Peta je putnica Susan Mark. Ima veliku tajnu, a njezin mali život pomno su promatrali u Washingtonu, Kaliforniji i Afganistanu deseci ljudi kojima je jedno zajedničko: svi lažu Reacheru, Malo. Mnogo. Ili taman dovoljno da zbog toga nastrada. Počinje utrka ulicama Manhattana, kroz labirint pun vještih i nasilnih vojnika sa svih strana rata u sjenama. Za Jacka Reachera, čovjeka koji ne vjeruje nikomu i drago mu je što je tako, jedini je mogući kraj suočiti se s najgorim neprijateljem i pogledati ga u oči. „Nezaustavljivo. . . Child je majstor napetosti.”— Los Angeles Times „Vrhunski triler.”— Booklist „Moćno, napeto i majstorski napisano.” – Janet Maslin, The New York Times. „Čvrsto se držite… Od ovog će vam se romana zavrtjeti u glavi dok pomamno okrećete stranice… Možda i najbolji roman Lee Childa.” – USA Today „Držat će vas na rubu stolca. . . I posve vas zaokupiti.”—The Miami Herald

Lunarna kineska godina uvijek pada na drugi datum, nikad ne počinje datumom na koji je započela prethodna, dok solarna kineska ... Roman „Dvanaest znakova" čini mi se složenijim i možda čak odgovornije napisan, budući da Child prilično beskompromisno, kroz Reacherova usta, komentira političko ponašanje Amerike (posebice vezano uz rat u Afganistanu). Također pisanjem s Reacherovog stajališta unosi u radnju dodatnu dinamiku , a ne nedostaju niti vrlo šarmantne ... New York.

Ima veliku tajnu, a njezin mali život pomno su promatrali u Washingtonu, Kaliforniji i Afganistanu ... Dvanaest znakova. Li Čajld.

POVEZANE KNJIGE