Oaza nesvakidašnjih prijateljstava

Oaza nesvakidašnjih prijateljstava - Butter, Julijana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Butter, Julijana
DIMENZIJA
9,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Oaza nesvakidašnjih prijateljstava.pdf
ISBN
4709970455852

OPIS

Roman Oaza dočarava nam peteročlanu obitelj koju čine otac, majka i troje djece od kojih je jedno u majčinom trbuhu. Svi članovi obitelji sanjaju svoje snove,ali svi likovi koji se pojavljuju u ovome romanu imaju i zajednički san. Ostvariv ili ne, nije toliko važno, jer pravi sadržaj života na kraju ipak čine odnosi, koji se ponakad, kao što znamo iz iskustva, onaj pravi smisao i cilj životnog puta.

Sviđa mi se: 463. Želite barem na kratko pobjeći iz sive realnosti svakodnevnice?Uz trbušni ples, vježbanje je zabavno i senzualno, a rezultate ćete osjetiti na fizičkom,... NAKLADA ALFA d.o.o.

Želite barem na kratko pobjeći iz sive realnosti svakodnevnice?Uz trbušni ples, vježbanje je zabavno i senzualno, a rezultate ćete osjetiti na fizičkom,... NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR dr.

POVEZANE KNJIGE