Anatomija ljubavi

Anatomija ljubavi - Fisher, Helen | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fisher, Helen
DIMENZIJA
4,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija ljubavi.pdf
ISBN
9123062908959

OPIS

Anatomija ljubavi fascinantna je knjiga (prvi put objavljena 1992.) na temu ljubavi i ljubavnih odnosa. Od tada do danas, ugledna antropologinja Helen Fisher provela je revolucionarna ispitivanja na mozgu i koristeći se najnovijim metodama snimanja mozga istražila što se u mozgu događa kada osjećamo požudu, zaljubljenost, privrženost i ljubav. U tim je istraživanjima ispitano više od 80 000 ljudi, a na uzorku više od 30 000 muškaraca i žena prikupljeni su podaci o razmjeni seksi SMS poruka, komunikaciji putem društvenih mreža, neobveznim seksualnim odnosima, prijateljima s povlasticama i drugim suvremenim trendovima udvaranja i braka.

U Rusiji se film službeno pojavio na širokim ekranima 6. ožujka.

Reci Istinu no prilagodi je - Uspjeh u Zaobilaznici leži Za naš nemoćni užitak presjajna Istina je divno iznenađenje Kao Munja Djetetu objašnjena Na način Lijep Istina mora zaslijepiti postepeno Inače je svaki čovjek slijep - 599. There is a pain ... Anatomija ljubavi fascinantna je knjiga (prvi put objavljena 1992.) na temu ljubavi i ljubavnih odnosa.

POVEZANE KNJIGE