I onda se ponovno zaljubila

I onda se ponovno zaljubila - Mihoković-Kumrić, Nada | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mihoković-Kumrić, Nada
DIMENZIJA
3,2 MB
NAZIV DATOTEKE
I onda se ponovno zaljubila.pdf
ISBN
1814620782785

OPIS

U novom romanu Nade Mihoković-Kumrić pod naslovom I onda se ponovno zaljubila otkrit ćeš sljedeće: Ako te zanima tko koga voli, tko koga zavodi, čije srce nije spremno, ako se ne bojiš neugodnih istina i iznenadnih poziva bez obzira na to što imaš drukčije viđenje i svoju ljubav ne provjeravaš testovima i čarima numerologije, pročitat ćeš ovu ekološko-obiteljsko-ljubavnu zavrzlamu ispričanu u prvom licu iz perspektive četrnaestogodišnjaka, buduće glumice Franke i budućeg ekologa Filipa, i saznati još tko je majstor za žensku dušu, tko se bolje snalazi, tko se osjeća okovan i zašto, tko ima petlju, tko je pao s neba, što se događa kad ima slike a nema tona, što ne može čekati do jutra, o kome što ovisi, kako živjeti s pretjeranim komplimentima, što se dogodilo kad je more zvučalo moćnije i kako zakrpati rupu na nebu, a kako u srcu.

Nakon što prođe tih dvanaest mjeseci, morat će otići na šest mjeseci i onda se mogu ponovno vratiti u Hrvatsku i zatražiti vizu. Ona je odabrača Labin za svoj privremeni dom.

Predstavljanje je održano u 18 sati, u ... RADNJA: Na YouTube kanalu Knjižnice pogledajte snimku predstavljanja knjige "I onda se ponovno zaljubila" velikogoričke književnice Nade Mihoković-Kumrić, ekološko-ljubavno-obiteljskog romana. Na susretu su sudjelovali i Folklorni ansambl Turopolje te učenici tadašnjeg 8.d razreda Osnovne škole Eugena Kvaternika: Nika Čalić, Ivan Fujs, Ema Jančetić, Ema Jandroković, Leon Rus i ... Jedna misao o " Nada Mihoković-Kumrić: I onda se ponovno zaljubila " Roberta u 17 srpnja, 2018 u 11:33 am napisao: Ovaj roman je na početku bio malo prepleten događajima… Najdraži lik od svih mi je Iva zato što je pametna, dobra i iskrena cura.

POVEZANE KNJIGE