Sakriveno

Sakriveno - Slaughter, Karin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Slaughter, Karin
DIMENZIJA
11,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Sakriveno.pdf
ISBN
8930042276809

OPIS

Bill Black je zastrašujujuća osoba- on je bivši zatvorenik koji vozi motocikl Harley Davidson i širi trag nasilja gdje god prolazi. U Maconu, u državi Georgiji zapeo je za oko sitnom dileru koji smatra da bi mu Bill mogao biti koristan saveznik u njegovim opasnim poslovima. No, on ne zna da je Bill zapravo GBI-ov agent Will Trent koji radi na tajnom zadatku. Will je odvojen od svoje djevojke Sare Linton, od koje skriva mnoge tajne o sebi i zadatku koji mu je dodijeljen, čak i pod cijenu da je izgubi. Nenadano, Sara također dolazi u Macon vidjeti svog posinka Jareda koji se u lokalnoj bolnici bori za život nakon teškog napada u njegovom domu. Sara smatra da je njegova supruga, detektivka Lena Adams kriva i za ovaj napad, i nađe se u istom vrtlogu događaja kao i Will ni ne znajući koje im sve opasnosti prijete. U novom, žestokom romanu punom neočekivanih i zapanjujućih obrata, Karin Slaughter postavlja detektive, ljubavnike i prijatelje jedne protiv drugih u nezaboravnom obračunu između pravedničke hrabrosti i najdubljeg zla. “Sposobnošću uvjerljivog opisivanja napetih sukoba između policajaca i zločinaca, istodobno produbljujući sporedne priče stalnih glavnih junaka, Karin Slaughter od početka čitatelja stavlja u središte akcije. Još jedno, na više razina napeto štivo, od uvijek pouzdane Karin Slaughter.”

2020 22:27 > 22:35. Podijeli: Tanjug/AP Photo/Jeri Clausing Škrinja sa blagom, puna zlata, dragulja i drugih dragocjenosti u vrijednosti više od milion dolara pronađena je u Stjenovitim planinama na zapadu Sjeverne Amerike. Često su moderne književne bajke knjižurine debele po deset centimetara.

Možete li je pronaći Mnogi vole igre traženja, a još kad tražimo zmiju, zabava je zagarantirana! Da je pronađete na ovim fotografijama, zaista vam treba pravo "oko sokolovo". Nova knjiga: Karin Slaughter "Sakriveno" Idila u životu istražitelja suprotstavljena je rastućoj spirali nasilja ... Skriveno ili prešutno znanje (za razliku od formalnog, kodificiranog ili eksplicitnog znanja) je vrsta znanja koja se teško prenosi na drugu osobu zapisivanjem ili verbaliziranjem.

POVEZANE KNJIGE