Dijete

Dijete - Barton, Fiona | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barton, Fiona
DIMENZIJA
7,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijete.pdf
ISBN
1499000521470

OPIS

Možete zakopati priču, ali ne možete sakriti istinu… Tijekom demoliranja stare kuće u Londonu radnik otkrije mali kostur, zakopan godinama. Za novinarku Kate Waters to je priča vrijedna pozornosti, pa odluči napisati novinski članak kojim ne daje odgovore, ali postavlja pitanje: tko je beba s gradilišta? Dok traži odgovore, otkrije vezu sa zločinom koji je uznemirio grad desetljećima prije, kada je novorođenče ukradeno iz rodilišta. Gubitak je potpuno slomio roditelje, a dijete nikad nije pronađeno. Potraga za odgovorima, koja će spojiti tri žene, otkrit će puno više, no Kate će morati odlučiti što smije, a što ne smije podijeliti s javnošću.

Životopis Rođena je u Brežicama, 7. t… Kad postanete roditelj, počinjete se nalaziti u situacijama u kojima se osjećate potpuno bespomoćno, iako vaš 'protivnik' ima samo 2 godine.

Ako je sanjar muškarac, san predstavlja zatomljenu, žensku i nježniju stranu muškarca. Muško dijete, ako je sanjar žena, predstavlja muževnu, no ne nužno i muškobanjastu stranu žene ... INSTAGRAMOM već danima kruži fotografija zadaće jednog djeteta iz Hrvatske koja je postala hit zbog očitog razloga.

POVEZANE KNJIGE